Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
27.07.2007

И „ПРИМ ЕКСПО” вече е асоцииран член на БХРА

Организаторът на „Ваканция” - най-голямата Международна туристическа борса в България вече е част от голямото семейство на БХРА


Международната туристическа борса Ваканция и СПА 2007

Дългогодишното и ползотворното партньорство на БХРА с „ПРИМ ЕКСПО”, чиито резултати всяка година членовете на асоциацията виждат в рамките на Международната туристическа борса „Ваканция” в НДК продължава с нови идеи и с реални успехи. Години наред БХРА представя членовете на щанд в борсата и взима активно участие в творческата програма „Ваканция” - най-значимото международно изложение в българския туризъм.

БХРА

С голям професионален опит в областта на рекламата и дизайна, организаторите на борсата не случайно бяха сред спонсорите на Първата официална среща на Балканския алианс на хотелиерските асоциации (BAHA) под патронажа на президента на РБългария Георги Първанов, която БХРА организира през юли 2007 г. в кк „Албена”. В рамките на последното издание на борсата през февруари т.г., екипът на „ПРИМ ЕКСПО” любезно предостави съдействието си за присъствието и на BAHA в НДК в София. Сред десетките наградени колеги - участници в борсата години наред са и членове на БХРА, които присъстват със свои щандове и презентации в международното изложение.

БХРА

„ПРИМ ЕКСПО” е дизайнерско студио, ориентирано предимно към работа с корпоративни клиенти в сферата на рекламата, дизайна, организирането и провеждането на панаири, изложения и рекламни събития. Портфолиото на фирмата включва широк диапазон от цялостни рекламни кампании, корпоративен стил до комплекта фирмени материали.

БХРА

Дейността на „ПРИМ ЕКСПО” включва реклама, фирмен стил, графичен дизайн, печатна реклама; цялостно организиране, проектиране и реализация на: панаири и изложения, рекламни и търговски щандове; организиране на рекламни събития и промоции; визуална комуникация и външна реклама; интериор дизайн и обзавеждане.

БХРА

Сред най-известните национални събития на „ПРИМ ЕКСПО” са цялостната организация и провеждане на „Ваканция” - най-значимата международна туристическа борса в България и “СПА ЕКСПО” - специализирано изложение за балнеология, спа и еко туризъм и оборудване. „ПРИМ ДИЗАЙН” и „ПРИМ ЕКСПО” провеждат и специализираното изложение за професионална реклама “РЕКЛАМА ЕКСПО”, което се организира всяка есен в НДК - София.

БХРА

„ПРИМ ЕКСПО” е пълноправен член на Българска туристическа камара, Съвет по туризъм – София, Софийски туристически клъстър, Асоциация на рекламните агенции в България (АРА), Софийска търговско- промишлена камара и асоцииран член на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Софийско конгресно бюро. Сред постоянните партньори на фирмата са Софийска търговско промишлена камара, Национален дворец на културата, Столична община и ICOGRADA - The International Council of Graphic Design Associations – Световен съвет на националните асоциации за графичен дизайн и визуални комуникации.

Във връзка с предстоящата Международна туристическа борса „Ваканция 2008”, екипът вече подготвя специална програма и много изненади за участниците в предстоящото юбилейно 25-то издание на изложението. За контакти и информация за предстоящата борда “Ваканция 2008”, членовете на БХРА могат да се се обръщат към организаторите: 1421 София, ул.”Акация” № 5-13, вх.Б; тел. 02/865 72 65, факс: 02/865 73 65, e-mail: primexpo@primdesign.com; www.primdesign.comКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.