Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
04.07.2007

Корпоративният изложбен център на Рока България отвори врати в столицата

Уникалният ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ е част от световната верига изложбени центрове Рока


След почти едногодишно преустройство на голяма част от историческия магазин „София”, която стана собственост на „Рока България” АД в началото на 2006г., корпоративният изложбен център на компанията отвори врати. На официалната церемония при откриването на центъра в столицата присъстваха стотици гости – партньори, бизнесмени, журналисти, колеги и приятели на екипа на „Рока България”. Заедно с официалните гости лентата на Корпоративния изложбен център преряза и кметът на София – г-н Бойко Борисов. С много внимание и изненади, с богата информация за центъра, със стилна музикална програма, домакините посрещнаха цяла вечер гостите си.

Поморие

Изложбеният център е първото място, където се представя пълната продуктова гама на трите марки на „Рока България” АД, а именно – родната Fayans, Roca и Laufen. Уникалното е, че в Корпоративния изложбен център Рока, не се търгува. Идеята е всеки да се чувства свободен да влезе, за да потърси вдъхновение сред изящните порцеланови изделия и иновационни технологии и да открие в тях своя собствен стил. Неангажираността с покупка дава на клиентите свободата да задават своите въпроси, да създават своите проекти, да реализират мечтите си.

Поморие

Центърът за обмяна на идеи ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ предоставя тази възможност - да се срещнете с водещи архитекти, да поговорите със специално обучени консултанти, да разгледате дизайнерски каталози, да намерите своето индивидуално решение, да започнете реализизацията на своя собствен проект. Дистрибуторите в цялата страна могат да помогнат, за да се материализира всяка идея. Най-важното, което клиентите получават от изложбения център на Рока, е голяма доза вдъхновение и увереността, че могат да превърнат всяка мечта в реалност.

Поморие

Група Рока (Roca Group) е известна със своето умение да създава устойчиви във времето инициативи и да изгражда бизнеса си върху неизменни принципи и традиции. Това е следствие от семейния характер на компанията и от ентусиазма, който служителите й влагат в работата си. Българският ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ е част от световната верига изложбени центрове Рока, които са вдъхновени от една и съща идея – за приемственост и развитие, за традиция и иновационност.

Поморие

ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ се помещава в историческия магазин „София”, изпълнен с духа на българското, точно както центровете в други големи европейски столици, като Прага и Барселона имат своята уникалност. Всички те са реновирани сгради на магазини, свързани с историята на страната си.

Нетната цена от 2 млн. евро, които компанията заплати за част от сградата, са достойна инвестиция за магазин, свързан с период от най-атрактивната история на търговията в България. Още 2млн. лева инвестиция в ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ превръщат пространството в много повече от търговски център. Благодарение на „Рока България” АД, старият магазин „София” ще бъде новото средище на дизайна, архитектурата и комуникацията между клиент и хората, създаващи новата култура на банята.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.