Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
03.04.2007

Членове на БХРА от цялата страна участваха в семинара „Виното в ресторанта” в рамките на Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2007”

Обучението се организира с успех за трета поредна година съвместно с "Международен панаир - Пловдив" и сп. "Бакхус"


На 29 март 2007 г. в рамките на международното изложение "Винария 2007", организирано от "Международен панаир - Пловдив" се състоя традиционния семинар "Виното в ресторанта", организиран съвместно с "Международен панаир - Пловдив" и сп. "Бакхус" за членовете на БХРА.

IH&RAIH&RA

По покана на колегите си от "Международен панаир - Пловдив", за трета година БХРА участва в изложбата със самостоятелен щанд и в съпътстващата програма на събитието. Еднодневното обучение с водещи експерти и лектори и дегустации на избрани вина привлече в Пловдив десетки колеги от цялата страна, които се запознаха с най-новите тенденции при сервирането на виното, изготвяне на винена листа и др. Сред участниците бяха членове на асоциацията от София, Пловдив, Варна, Кърджали, Добрич, Шумен, Рибарица, Банско, Стара Загора и др.

IH&RAIH&RA

В рамките на семинара, членовете на БХРА имаха възможност да слушат професионалисти от ранга на г-н Любомир Стоянов, един от водещите сомелиери в България, maitre d'hotel на "Гранд хотел Мусала палас", носител на Годишната награда на БХРА за ресторантски мениджър за 2006 г.; г-н Любомир Бояджиев, винен експерт на сп. "Бакхус"; д-р Неда Проданова, енолог; г-жа Яна Петкова, собственик и мениджър на www.vinoto.com ; г-жа Ивелина Иванова, мениджър на "Винтидж клуб" към списание "Бакхус" и др.

IH&RAIH&RA

Специално за членовете на асоциацията, които участваха в семинара "Виното в ресторанта" беше представена възможността да купят първи най-новата българска кулинарна книга на главния готвач Влади Илиев - "Сготви с настроение", издадена от асоциирания член на БХРА - РА"ФИЛ" и книгата на известния енолог Неда Проданова - "Дегустацията, или как да опознаем виното", издадена от "Гурме" ООД. В края на семинара участниците присъстваха на официално връчване на сертификатите, които получиха лично от председателят на БХРА - г-н Благой Рагин и г-н Емил Коралов, издател на сп. "Бакхус".

IH&RAIH&RAКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.