Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
12.02.2007

В първия за годината брой на сп. HоRеMаg – информация за професията на туроператора, за структурните фондове на ЕС, за on-line продажбите и много новини за туристическия бизнес

В изданието е представен и носителят на Годишната награда на БХРА за хотелски мениджър на 2006 г. Деян Иванов, генерален мениджър на хотелите “Бест Уестърн Премиер” (Велико Търново), “Извора” (Арбанаси) и “Парк хотел Дряново”


Особеностите и бъдещето на професията на туроператора са централна тема на първия за 2007 г. брой на сп. HоRеMаg. Как функционира един туроператор и какви са тенденциите и основните предизвикателства на професията, разказват изявени представители на бранша.

От секция "Туризъм" читателите ще научат подробности за възможностите българския туризъм да се възползва от структурните фондове на ЕС, ще се запознаят с най-интересното от проведената през януари т.г. международна конференция "България - страна на мечтите" и ще разберат как успешно да проведат инфотур в своя регион.

В секция "Хотели" се акцентира върху въпросите: изгубени ли са традициите на доброто обслужване и как по-ефективно да използваме анкетните карти и картите за коментари. Представено е и изследване върху степента на удовлетвореност от европейските хотели през 2006 г. Лице на секцията е Деан Иванов, генерален мениджър на хотелите "Бест Уестърн Премиер" (Велико Търново), "Извора" (Арбанаси) и "Парк хотел Дряново", носител на Годишната награда на БХРА за хотелски мениджър на 2006 г.

С новия брой на списанието ресторантьорите ще си зададат въпроса струват ли си on-line продажбите, както и не се ли пренебрегва у нас необходимостта от специализирани консултанти. "Маршрутите" в броя отвеждат към Добърско, а "Тайни от кухнята" залагат на незаслужено пренебрегваното в България червено цвекло. Наред с това, новият брой предлага още много новини от българския и световен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство.

АHоRеMаgКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.