Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
09.10.2006

Хотел „Борова Гора” над Пирдоп вече посреща гости

Четиризвездният комплекс посреща с лукс, естетика и гостоприемство


Над Пирдоп - сред красотата и магията на борова гора, сред аромат на смола и пъстри цветя, без да се нарушава хармонията на природата е построен хотел, съчетал старо и ново строителство. Четиризвездният "Борова гора", собственост на двама упорити съдружници - Симеон Николов и Диана Пенева отдавна е част от живота им.

Etara

Близо пет години труд и желание са отделили на идеята, на проекта, на изграждането и обзавеждането на хотела, за да направят от старата сграда - общежитие, строена преди 24 години, нов хотелски комплекс. Симеон Николов, изпълнителен директор на "Сиди Груп" АД - строителната фирма, реализирала проекта и г-жа Д. Пенева са инвестирали 1,5 млн. евро в хотела.

Etara

Днес "Борова гора" предлага на гостите си 21 стаи, 7 апартамента, ресторант, конферентни зали, нощен бар, СПА център, фитнес зала, закрит плувен басейн с бар, детска площадка и зоокът... Нови 50 работни места осигурява на Пирдоп хотелът, който разчита, че развитието на туризма в региона ще промени съдбата и живота на хората от Златица и Пирдоп. "Борова гора" разчита на конгресния, но и на ловния и риболовния туризъм, на туристите, които ще оценят близостта на Старосел, Копривщица и язовир "Душанци".

Etara

Всичко в "Борова гора" - от избора на многобройните картини и пана в хотела до избора на текстила, от красивите цветни кътове наоколо до дизайна на младоженческия апартамент, е подбрано и авторски аранжирано от Диана Пенева и екипа й, който не прави компромиси с качеството и цветовете.

Etara

На официалното откриване на хотела в края на м. септември 2006 г. собствениците и екипът на "Борова гора" показаха на многобройните си гости, партньори и приятели високата класа на четиризвездния комплекс. Български народни танци, български песни и българска кухня посрещнаха представителите на БХРА и медиите.

Журналистите дълго разглеждаха хотела и разговаряха със собствениците за бъдещето на една добра инвестиция, която българите тепърва ще оценяват. С много идеи и нови изненади за посетителите, с бутилка вино с логото на хотела и с много настроение изпрати гостите си екипа на "Борова гора", когато красивата празнична заря освети нощното небе над Средна гора.

EtaraКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.