Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
29.08.2006

Най-новият член на БХРА - “Телекомвидео” ООД разработи комплексно информационно и телекомуникационно решение за хотели - всичко по един кабел.

Улеснение за собственици и мениджъри в туризма


Решението е интерактивна система за хотелски услуги предназначени за хотелиери желаещи да предоставят на гостите си чрез телевизионните приемници в стаите им допълнителни развлечения - телевизионни програми на различни езици, видео по поръчка, музика по поръчка, платени телевизионни канали, получаване на съобщения от рецепцията, телефония, Интернет, хотелски web портал, реклами, обслужване на стаята, информация за сметката, за хотела, за културният календар на града, музеи, специфични за хотела услуги и др.

В областта - "Видео по поръчка" филмите се предлагат от официален представител и лицензодържател на филмовото съдържание на Холивудските Мейджърски Студия за България. Предлагат се над 150 заглавия годишно в прозорец "Видео по поръчка" - за хотели. Те са едни и същи за цял свят и се разпространяват едновременно. Подбрани са специално за хотели измежду над 1200 холивудски заглавия. Предлагат се с допълнителни материали, като трейлъри (промоциращ клип), пълна информация за всяко заглавие - анотация, актьорски състав и снимачен екип, рейтинг. Предоставят си и готови материали за предпечатна обработка за създаване на справочник на предлаганите филми.

Системата се базира на съвременните информационни технологии и използването на компютърната мрежа. Разработена е за да управлява и доставя висококачествени интерактивни и мултимедийни услуги посредством телевизионния приемник във всяка хотелска стая, както и телефония и интернет. При тази система автоматично към сметката на стаята се калкулира такса за услуги ползвани допълнително. Системата покрива пълния спектър на дейностите и услугите в различни сектори на хотелския комплекс. Проектирана е след задълбочено и детайлно проучване на мениджърските нужди при управлението на хотел, хотелски и туристически комплекси. Съобразена е с най-съвременните тенденции за развитие на информационните технологии в света. Хотелската система е специално проектирана, за да отговори на изискванията на модерния хотелски мениджмънт.

Внедряването на такава модерна хотелска система ще направи всеки хотел уникален, изключителен и авторитетен, а гостите ще чувстват сигурност по време на престоя си. Също така би довело до значително повишаване на качеството на предлаганите услуги и ефективността при обслужването на гостите. Тази система би била в помощ както на мениджърския екип при вземането на решения, така и на всички останали служители в хотела. Това допълнително улеснява собствениците и мениджърите при управлението на хотела. Използваната от Телекомвидео техника е производство на утвърдени на пазара фирми, което е гаранция за високо качество.

За контакти:

Венцислава Василева
гр. София 1233
ул. "Опълченска" № 112А
тел: 02/8 130 140, 0886 44 66 02
e-mail: vvasileva@estnet.bg

Иван Гугулянов
гр. София 1113
7 км., бул. "Цариградско шосе", БИЦ ИЗОТ, ет. 7, офис 720
тел.: 02/ 9745400, 0888 67 80 07
e-mail: igugulyanov@setelcom.orgКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.