Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
10.08.2006

В новия брой на сп. HоRеMаG – как да управлявате приходите на своя хотел, кой и защо посещава СПА

Лице на списанието в рубриката “Профили” са смолянските хотелиери Мая и и Иван Кисьови, членове на БХРА - собственици на “Кипарис” и новооткрития “Кипарис Алфа”


Малкият хотел е централната тема в броя за месец август - септември на HоRеMаG (Hotels&Restaurants MAGazine). Разгледани са аспектите на финансирането, кооперирането и обучението на кадри за малки хотели. Присъства погледът на Българската асоциация за алтернативен туризъм, както и гледната точка на собственици на малки хотели.

Лице на списанието в рубриката "Профили" са смолянските хотелиери Мая и и Иван Кисьови, собственици на "Кипарис" и новооткрития "Кипарис Алфа". Маршрутите ще ви отведат в Балчик и Асеновград. Сред другите материали в броя ще откриете начини за ефективното използване на нетрадиционни енергоизточници, фам-триповете като инструмент за увеличаване на продажбите, значението на маркировката за сигурността на туристите в планините.

На хотелиерските страници ще научите как да управлявате приходите на своя хотел, кой и защо посещава СПА, както и какво се крие зад марката "Иберостар".

Ресторантските теми включват съвети при избора на консултанти при въвеждане на стандартите HACCP, репортаж от гостуването на трима френски сладкари в столичният хотел "Хилтън", както и резултатите от проучване сред ресторантьорите, проведено през пролетта съвместно от Българската асоциация на професионалните готвачи, БХРА и "Евроток". В рубриката "Тайни от кухнята" Джеймс Джефри, гл. готвач на "Радисън САС" представя безграничните възможности за използване на нара.

Освен всичко това, HоRеMаG с гордост анонсира, че списанието вече може да бъде намерено и в интернет на адрес www.horemag.bg. Припомняме на всички читатели и приятели, че следващият брой на списанието ще бъде на пазара в началото на октомври т.г.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.