Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
08.08.2016

БХРА е партньор на първото издание на АрхИдеи Бургас


От 15 до 21 август Бургас ще е сцена на дизайна и архитектурата. Архитекти, интериорни дизайнери, специалисти в изграждането на екстериор и ландшафтна архитектура, строителни предприемачи и специалисти ще се срещнат в Бургас, за да обменят идеи и опит. Форумът се осъществява със съдействието на Община Бургас. Организатори са Сдружение 7АРТ и АИДБ – Асоциация на интериорните дизайнери в България, а домакин ще е Експозиционен Център ФЛОРА.

БХРА е сред основните партньори на АрхИдеи, а нейният председател г-н Благой Рагин ще е един от лекторите по темата „Защо е важно да се работи с интериорен дизайнер - ползите от работата, добавената стойност“. В петък (19 август) от 17:30 до 18:15, в зала 2 на изложбения център, г-н Рагин, заедно с Димитър Людиев – собственик на верига пекарни и Семир Абумелих – управител на най-модерните болнични сгради в Бургас ще дискутират гледната точка на инвеститорите.

АрхИдеи е платформа, която ще се опита да надскочи популярният формат на изложение, който среща бизнеса с неговите партньори и потенциалните му клиенти. АрхИдеи има амбицията да се превърне в социален проект – сцена за демонстрации на тенденциите, иновативни идеи и реализации.

Изложба с включени архитектурни и интериорни проекти и концепции, както и фотографии на архитектурни и интериорни обекти от водещите студия в бранша е подредена на пешеходната зона пред Община Бургас. Жителите и гостите на морския град имат възможност да видят и проекти за общински конкурси, обекти печелили приза "Сграда на годината" , както и проекти, и реализации на водещи имена, които ще са гости-лектори на форума.

Едни от най-интересните акценти през тази седмица на дизайна в Бургас ще са четирите творчески работилници, за които записванията вече са в разгара си. Едната е креативната платформа за дизайн DesignMorphine, базирана на уъркшопи, лекции, проекти и изследвания в сферата на архитектурата, дизайна и изкуствата. Голям интерес предизвиква и курсът 3DMax с инструктор интериорният дизайнер Иван Стефанов, който е предназначен за тези, които имат базови или средни познания по 3DMax и VRAY и искат да дообогатят своите умения и да достигнат по-високи нива.

Дизайнерът Мая Дянкова в своя курс „Дизайн на заведения, предизвикателства за твореца“ ще даде отговор на въпроса „Къде свършва творчеството и се налага да прилагаш интериорните закони?“.

Четвъртата творческа работилница в дните на АрхИдеи ще е насочена към подобряване на търговски умения. Според менторът Георги Христулев „В днешния търговски свят, бизнесът харчи прекалено много за маркетинг, транспорт, офиси, свързани разходи за обеди, вечери и какво ли още не. Когато прибавим към това заплатите, бонус схемите и времето прекарано в срещи, търговските ни умения се превръщат в най-ценния актив, от който зависи дали бизнеса ни ще расте или ще се свива. Защото продажбите и само продажбите носят пари, всичко останало струва пари!“

В програмата освен изложбената част са предвидени и много лекции от лидерите в областта на дизайна и архитектурата в България.

Повече информация следене на официалната страница на АрхИдеи във Facebook
и със хаштаг #archideiBGКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.