Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
28.03.2016

HRS навлиза на българския пазар


15/03/16, София – HRS(HospitalityandRetailSystems) - водещ доставчик на ИТ решения за индустриите хотелиерство и търговия на дребно в Централна и Източна Европа, Русия, ОНД и Централна Азия, разширява дейността си и навлиза на българския пазар чрез поемането на търговските дейности на HuginSwedaБългария. Този ход е част от стратегическото глобално развитие на HRS. Досега HuginSwedaБългария беше водещият местен доставчик на решения за управление на хотелиерството в България, обслужвайки повече от 200 клиенти за последните 15 години.

Вече 25 години HRS успешно помага на своите клиенти да получават конкурентно предимство като предоставя най-съвременните и ефективни ИТ решения за хотелиерската индустрия и търговията на дребно. Днес компанията има офиси в 19 страни, като предоставя услуги на повече от 2200 клиенти. Компанията ще продължи да предлага на своите клиенти най-модерните ИТ решения за хотелиерството и търговията на дребно.

Успехът на HRS се дължи на индивидуалния подход и специалното внимание към качеството при внедряването и поддържащите услуги, предоставени от екип от професионалисти с дългогодишен опит. Широката мрежа от офиси за поддръжка, на цялата територия на компанията, гарантира, че всички заявки за поддръжка се обработват денонощно, своевременно и професионално. Благодарение на дългогодишния си опит в много различни страни, компанията HRS е натрупала огромен опит по системи за локализация, развитие на локални специфики и подкрепа на местното законодателство.

«Нашата компания се позиционира като надежден бизнес партньор, който предоставя на своите клиенти иновативни и ефективни решения за развитие и управление на бизнеса. Ние предлагаме на новите си партньори в региона най-конкурентните и качествени системи за хотелиерската индустрия и търговията на дребно, както и най-високото ниво на обслужване, 24 часа в денонощието. Започването на работа в България създава нови перспективи за развитието на компанията» - коментира Джоан Воан, главният изпълнителен директор на HRS.

За HRS:

HRS– Hospitality& RetailSystems– международна компания, водещ доставчик на ИТ решения за хотелиерската индустрия и търговията на дребно в Централна и Източна Европа, Централна Азия. Повече от 25 години, компанията се занимава с внедряването и поддръжката на иновативни решения за управление на хотели, ресторанти, обекти за търговия на дребно, стадиони, спа и фитнес центрове. Компанията предлага пълна гама от услуги, включително анализи на предварително дефинирани проекти, доставка на хардуер и софтуер, стратегически бизнес консултации, внедряване и интеграция на платформи, обучение и консултации на персонал, денонощна поддръжка и обслужване на клиентите.

 

За повече информация свържете се с:

Олег Кудрин

okudrin@hrsinternational.com

Hospitality and Retail Systems EOOD

ул.«Калиманци», 22, ап. 1

София 1505 България

T: +359 (2) 944 11 48

Ф: +359 (2) 943 47 00

hrsinternational.comКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.