Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
07.11.2012

СИХРЕ`2012 - актуалното в българския туризъм и нови решения за ресторантьорството и хотелиерството


Започна 12-тото издание на СИХРЕ (специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване) и ще продължи до 10 ноември 2012 г., обединявайки се с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора. Над 60 са участниците в международната изложба, а сред акцентите са:

“WONDERBAR” павилион в зала 6 - демонстрации на училището и тренинг-центъра за бармани - Bartender и Barmanager. Всеки ден на изложението от 11.00 до 13.00 ч., чрез дегустации ще бъдат показани тенденциите в топлите напитки, а в коктейлните - през първите три дни от 16.00 до 18.00 ч.

Актуалните проблеми на българския туризъм ще се дискутират на среща в зала „Родопи“ на 8 ноември от 11 ч. от Българската туристическа камара, а Българската агенция по безопасност на храните ще изкаже препоръки, съобразени с резултатите от проверките през летния туристически сезон.

В дните на СИХРЕ Хаглайтнер Хигиене България ЕООД, представя системата integral COMPACT, която е перфектната комбинация на химия, техника за дозиране и иновативна електроника за професионални миялни машини за съдове.

Ще бъде демонстриран софтуер, благодарение на който клиента има възможност сам да направи своята поръчка в ресторанта с помощта на IPad и приложението Rk-Order.

Професионално високотехнично кухненско оборудване гарантиращо мощност, надеждност и елегантност ще покажат уредите на марката MODULAR, демонстрирайки новата серия EMOTION.

Международната компания Метаксакис – повече от 50 години лидер в производството, търговията и износа на мебели ще представи нови серии мебели, които отговарят на търсенето на хотели, ресторанти, кафенета, барове и др.

На изложението ще бъдат представени мебели за обзавеждане на хотели, ресторанти, кафе-сладкарници, летни градини, тераси, диско клубове, конферентни зали, басейни, СПА центрове, домове и офиси, внос от водещи производители в Италия, Турция, Гърция и Далечния Изток.

Актуална информация за събитията можете да намерите на сайта на изложбения комплекс и във Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter)

ВАНАКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.