Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
29.06.2011

"Чудесата на България” на фокус в два инфо тура


Предстои старт на медийна кампания за популяризиране на 10-те топ чудеса на България, определени след гласуване на читатели по електронен път в рамките на инициативата на вестник “Стандарт” - "Чудесата на България”.

Резерват "Старинен Созопол" и островите Свети Иван и Свети Кирик заеха призовото място в класацията "10-те чудеса на България". На второ и трето място са Перперикон и Несебър. Сред отличените бяха още Тракийско светилище Татул, Белоградчишките скали и Белоградчишката крепост, Мадарският конник и Шуменската крепост. Всички те ще бъдат на фокус в рамките на два месеца до края на годината, този път с активната подкрепа на туристическия сектор в географските райони, в които се намират.

По идея на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) инициативата ще бъде съчетана и с първия по рода си Балкански информационен тур у нас в подкрепа на различния, атрактивен и фокусен туризъм, който може да интегрира успешно родното културно-историческото  наследство на България и това на Балканите в нова формула.   

Кампанията ще бъде подкрепена нестандартно и атрактивно и от българското изкуство в лицето на АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ. Интегрираната медия за изкуство и туризъм АРТ ВИЗА от година успешно развива нов арт маркетинг у нас и предлага нова атрактивна визия за българското изкуство и туризъм. Като специален партньор „АРТ ВИЗА БЪЛГАРИЯ” медиа ще планира и реализира маркетинговия микс по публичност и позициониране на мега инициативата.

Още за инициативата:

Публичността ще бъде съсредоточена в два инфо тура, които ще имат за цел да насърчат интегрирането на културно-историческото наследство и съвременно българско изкуство с туризма.

Кампанията „Чудесата на България” е под патронажа на премиера Бойко Борисов, в партньорство с Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Министерство на културата и Министерство на финансите.

Проектът като отзвук вече има сериозен ефект и върху нашите балкански съседки, които на последната си балканска среща в Хисаря споделиха с председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация г-н Благой Рагин, че България е ярък пример как културно-историческото наследство и туризма могат да вървят ръка за ръка.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.