Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
04.02.2011

Българска стопанска камара организира двустранни бизнес срещи в областта на туризма в рамките на Междунарония туристически панаир Белгард 2011 г.


Българска стопанска камара - Съюз на българския бизнес, съвместно с Националната агенция за регионално развитие - Сърбия, и Европейската мрежа за подкрепа на МСП "Enterprise Europe Network", имат удоволствието да Ви поканят на двустранни бизнес срещи в областта на туризма.

Срещите ще се проведат в рамките на Международния туристически панаир Белград '2011, на 25 февруари от 10.00 до 18.00 часа в Белград, бул. Войвода Мишича 14. Главната цел на форума е създаване на международни партньорства в областта на туризма. Български фирми ще имат възможност да се срещнат с чуждестранни компании, работещи в сектори туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, спа туризъм, тур оператори и пр., както и да представят своите дейности и услуги на чужди фирми.

Етапи на регистрация:

  1. Регистрацията на фирми, желаещи да участват във форума, се извършва на интернет страницата www.EENBrokerage.info, като предварително уведомите БСК при регистрация. Краен срок за регистрация: 10 февруари 2011
  2. Списъкът с регистрираните участници ще бъде на разположение през цялото време на страницата на събитието.
  3. След изтичане на срока за регистрация фирмите, изявили желание за участие, ще бъдат уведомени за възможностите за планиране на графици за двустранни срещи.
  4. Предпочитаното от Вас време за двустранни срещи може да заявите на сайта www.EENBrokerage.info след изтичане на срока за регистрация - от 11 до 15 февруари 2011.
  5. Максималният брой участници от една фирма е 3.
  6. Максималният брой срещи за фирма е 10.
  7. Окончателният график на двустранните срещи ще бъде публикуван на 17 февруари 2011 на www.EENBrokerage.info и изпратен на всеки регистриран участник на електронната му поща.

В случай на интерес можете да планирате организирано пътуване и настаняване. Участието във форума е безплатно, но пътни, дневни и настаняване са за сметка на участниците.

За повече информация можете да се обръщате към Петя Узунова, експерт Международно икономическо сътрудничество, БСК на тел: 02/932 09 34, E-mail: ierc4@bia-bg.com, www.bia-bg.com.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.