Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
02.07.2010

БХРА отпразнува 10-годишния юбилей на Тур клуб РеМарк в хотелски комплекс „Арго” в Рибарица

Грамота за дългогодишно активно участие и принос в утвърждаване престижа на асоциацията получи г-н Нико Заричинов


УС на БХРА отбеляза 10-годишния юбилей на сдружение Тур клуб РеМарк, по чиято покана се събра на празника в хотелски комплекс „Арго” в Рибарица на 29 юни 2010 г. За да поздравят колегите си пристигнаха и много специални гости, както и членове от туристически регион Балкания. Всички гости получиха като подарък комплект от последните издания на Тур клуб РеМарк, които представят бизнеса и туризма в Балкания.

Тур клуб РеМарк

Вече 10 години Даря и Нико Заричинови работят за развитието на туризма и подпомагат членовете на Тур клуб РеМарк в популяризирането на региона. Тяхна „запазена марка” са известните музикални концерти, туристическите печатни издания на много български градове, както и журналистическия конкурс. Сред най-активните членове на БХРА, Даря и Нико Заричинови се включват във всички събития на асоциацията и участват винаги в туристическите изложения и борси през годината.

Тур клуб РеМарк

От името на колегите си, Благой Рагин - председател на БХРА, поздрави Даря и Нико Заричинови и техните колеги като им пожела още много успехи и работещи идеи за утвърждаване на Тур клуб РеМарк на туристическата карта на България. Под аплодисментите на колегите си от страната и региона, Нико Заричинов получи грамота за дългогодишно активно участие и принос в утвърждаване престижа на асоциацията от г-н Рагин.

Тур клуб РеМарк

Кметът на община Тетевен – Николай Павлов лично поздрави членовете на сдружение Тур клуб РеМарк и заедно с поздравленията си поднесе красива картина на юбилярите. Край голямата торта в полунощ се събраха членовете на УС на БХРА и на Тур клуб РеМарк. Както винаги, Н. Заричинов не само отговаряше за музиката и настроението на празника, но не спря да свири и да предизвиква гостите – от Черно море до Родопите, да пеят най-хубавите български песни заедно. Сред красивата природа на Рибарица и уюта на модерния хотел в центъра на града, вечерта премина в приятелска атмосфера, с богата музикална програма и много наздравици. Екипът на хотелски комплекс „Арго” посрещна членовете на БХРА с балканско гостоприемство, с кулинарни изненади и професионално и бслужване.

Тур клуб РеМарк

Основната цел на Тур Клуб РеМарк е популяризиране на българската природа, културно-историческите паметници, занаятите и местната кухня в туристически регион Балкания. Регион Балкания е разположен в подножието на природните резервати Боатин, Царичина, Стенето, Козя стена, Северен Джендем. На неговата територия се намират множество църкви и манастири, няколко музея и галерии, археологически обекти. Балкания обхваща планинските селища от общините Тетевен, Троян и Априлци, а от 2008 г. към него се присъединиха Елена и Етрополе.

Тур клуб РеМарк

Идеята за Балкания е на сдружение Тур Клуб РеМарк, което вече 10 години работи на тяхната територия. Негови членове са предимно собственици на туристически обекти от Троян, Априлци, Тетевен, Рибарица, Шипково, Чифлик, Черни Осъм, Орешак, представители на музеи, спортни центрове, на Професионална гимназия по туризъм - Априлци и др. Всички селища са разположени около територията на Национален парк „Централен Балкан” и ги сближават сходните природни дадености, история, традиции и фолклор.

Тур клуб РеМаркКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.