Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
28.06.2010

Български награди за уеб 2010 обяви най-добрите на официалната церемония по награждаването на 24 юни в Гранд хотел „България

Идизайн спечели голямото признание „Автор на годината” с най-много номинации и награди в категории


Победителите в отделните категории на конкурса станаха известни на официалната церемония по награждаването, която се проведе на 24 юни 2010 г. в Гранд хотел „България“. Вече е известен и рейтингът на участниците за голямата награда „Автор на годината”. Всички оценки на журито са публични и могат да бъдат видяни на сайта на конкурса.

Бяха излъчени общо 52 победителя, които получиха луксозни грамоти от Българска уеб асоциация, организатор на конкурса. Победителите получиха и много допълнителни специални награди от спонсорите и партньорите на конкурса. Специална награда излъчи Изи Онлайн за „Онлайн маркетинг професионаллизъм“. Тя бе връчена на медийна агенция Медия Дайрекшън ЕООД и рекламодател Байерсдорф България ЕООД за търговските марки NIVEA, NIVEA for MEN, Eucerin.

Майкрософт България предостави ключ за програмата „Microsoft WebsiteSpark“ за всички номинирани в Професионални награди за уеб, които отговарят на условията на програмата - Уебкафе БГ, Айдентити, РИЗН, Юзър Медиа, Ноу Уей,Файърфлай Студиос, Уеб Сървисис, Интерактив Шеър - М, АИП Солюшънс. Компанията награди и победителите в категориите на Професионални награди за уеб с клавиатура и книга. Adobe Systems връчи пакет Adobe Creative Suite на носителя на голямата награда „Автор на годината” - Идизайн.

Информационно обслужване изненада победителите в категория „Общество и политика“ на Медийни награди за уеб – в. „Капитал”, категориите „Финанси и застраховане“ - Българо-американска кредитна банка и „Наука и образование“ - Американски университет в България на Браншови награди за уеб с универсални електронни подписи.

Репортажна снимка на Getty Images, спечелила първа награда на международния фотографски конкурс World Press Photo получи победителя в категория „Новини“ на Медийни награди за уеб - Българско национално радио. Фирмата предостави едномесечен абонамент за креативна фотография от микро-сток сайта на Getty Images - Thinkstock на победителя в категория „Графично съдържание“ на Професионални награди за уеб - рекламна агенция КРЕС.

От магазини „Стената“ връчиха раница Deuter Giga Office Pro за победителите в категория „Естетичен дизайн“ на Професионални награди за уеб - Идизайн за сайта Oldschool и раница Deuter Giga Flat за победителя в категория „Спорт и здраве“ на Медийни награди за уеб - здравен портал Пулс.бг. Ваучер за покупки от магазини „Стената” на стойност 50 лева получи победителя в категория „Свободно време“ на Браншови награди за уеб - Мелън със сайта си Фотоалбум.

Талони за абонамент за Списание.net получиха победителите в категории „Портфолио“ и „Начална страница“ на Професионални награди за уеб - Деспарк и Българско национално радио. БНР получи същата награда и за победата си в категория „Наука, образование и технологии“ на Медийни награди за уеб.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.