Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
21.05.2010

Започна регистрацията за участие в конкурс Български награди за уеб 2010

БХРА е поканена за участие в журито на конкурса на Българската уеб асоциация


На 17 май 2010 г. започна регистрацията за конкурса Български награди за уеб 2010, организиран от Българска уеб асоциация. До 13 юни 2010 г. всички желаещи ще могат да заявят участието си, като се регистрират на www.webawards.bg. Официалната церемония по награждаването на победителите е на 24 юни 2010 г.

Основната цел на конкурса е да поощри професионализма в уеб, като стимулира добрите практики. Конкурсът ще бъде активно популяризиран сред медии, представители на бизнеса, държавни институции и фирми, свързани с ИКТ сектора. Условията за участие и протичане на конкурса Български награди за уеб 2010 са описани в регламента на конкурса.

Златен спонсор на конкурса е SuperHosting.BG, а Парти спонсор Еasyads.bg. Спонсор с материална награда е Adobe Systems. Фирмата ще връчи пакет Adobe Creative Suite на излъчения в конкурса „Автор на годината”. Основен медиен партньор на конкурса е Нова Телевизия. Българска уеб асоциация предоставя специални отстъпки, в зависимост от времето на регистрация. Конкурсът Български награди за уеб 2010 е отворен за всички желаещи фирми или физически лица, отговарящи на условията, описани в регламента.

Проектите ще бъдат оценявани от отделно жури за всяка от групите в конкурса, съставено от представители на бизнеса, медиите и професионалистите в уеб бранша. Оценяването ще бъде публично и явно, като процесът на избор на победители в категориите ще включи и представяне на финалистите на живо на 23 юни 2010 г. Част от конкурса ще бъде и специалната семинарна програма, която ще представи добри практики от професионалистите в уеб бранша.

Конкурс Български награди за уеб 2010 се провежда с подкрепата на: БАСКОМ, ИКТ Клъстер, АСТЕЛ, БАИТ, БАР, БАЛИП, AIESEC, Need.Bg, Web&Events, Digitrace.bg, BMG - oторизиран дистрибутор на Adobe Systems за България. Медийни партньори на конкурса са: Дарик Уеб, Икономедиа, Нова Телевизия, ПР Кърнел, Кабината, User Media, Calipers, Comfort.bg, tvtv.bg, SeeNews, eTimes, WebIT, .net, ICT Media, Actualno.com, Програмата Медия Груп.

За допълнителна информация: Зорница Симеонова, Изпълнителен секретар на BWA, телефон: (02) 916 68 15, 952 22 27, мобилен телефон: 088 888 51 88, е-mail: z.simeonova@bwa.bg.Каталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.