Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
17.05.2010

„Букс-Бул” ООД - Русе заема водеща позиция в производството на висококачествени интериорни врати и мебели

Фирмата е регистрирана по ISO 9001:2000 и предлага добро конструктивно партньорско взаимодействие с членовете на БХРА


„Букс-Бул” ООД – Русе е създадена през 2004 г. и е вече част от българския мебелен пазар, като заема водеща позиция в производството на интериорни врати и мебели. Производствената база е разположена върху площ от 16700 кв. м и е оборудвана с високопроизводителни машини, което в комбинация с високата квалификация на нашите специалисти гарантира високо качество на произведените от нас мебели и интериорни врати. „Букс-Бул” ООД е производствена фирма, а „Уиндор” ЕООД – търговска фирма, двете дружества са свързани и се управляват от Пламен Димитров.

В производството се използват високо качествени и екологични материали и консумативи, а условията на труд са съобразени с изискванията на европейските нормативи. Прилагането на съвременни технологии и постоянното разработване на нови продукти и елементи гарантира задоволяване на всяко желание на нашите клиенти.

В производството на фирмата съществува огромно разнообразие от интериорни врати и мебели в зависимост от размерите, конструкцията, дизайна, механизмите на отваряне и затваряне, материалите от които са изпълнени и др. Върху тези характеристики влияят редица фактори, като: функционалното предназначение на отделните помещения, особените технически и архитектурни изисквания към тях, интензивността на потока от хора, които преминават, средствата, които могат да бъдат вложени и специалните предпочитания на клиента.

Интериорните врати, които предлага „Букс-Бул” ООД отговарят на всички тези условия. Изработени са със съвременни технологии и са сертифицирани по Европейските стандарти за качество. Фирмата е регистрирана по ISO 9001:2000.

Във връзка със трудностите в ситуация на икономическа криза, освен новата продукция, фирмата предлага и ремонтни, и реставраторски дейности, свързани с конкретните изисквания на хотели, ресторанти и офиси. Това включва ремонт на мебели и врати. Разполагайки с три мобилни групи специалисти (монтажници), фирмата може да реагираме на желанията на клиентите, без значение в коя точка на страната се намират техните обекти.

След оглед на желаните от тях ремонти на мебели и интериорни врати, в едноседмичен срок се изготвя Спецификация и калкулация и след одобрение от страна на клиентите, се предлага договор, в който се уточняват срок на изпълнение, начин на плащане и гаранционни условия.

От личния опит и практика на фирмата е доказано, че икономически е по-изгодно за собствениците на различните обекти е да бъдат подменени отделни детайли в обзавеждането на интериора, които по различни – независещи от тях причини, са повредени или унищожени.

Фирмата разполага със специалист-дизайнер проектант, както и с архитект, които подпомагат абсолютно безплатно проектирането на нови интериорни и екстериорни решения. Това се отнася и за конструктивни промени в мебелировките, интериорните врати и цветовото им съчетание, в случай на реставрация.

Екипът разполага с резбари-реставратори, тапицери, които могат да реставрират старинни и бутикови мебели. А специалисти-сценографи могат да изработят различни декори и бутафорни решения спрямо желанията на собствениците, временни театрални площадки, детски кътове и др.

Повече: в Полезна информацияКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.