Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
27.04.2010

Безжичен интернет - допълнителна екстра към предлаганите туристически услуги

Достъп и свобода да бъдем информирани по всяко време и на всяко място


Благодарение на своето географско положение, климат, красива природа, множество минерални извори и достъпни цени, България се очертава като една от най-атрактивните туристически дестинации в света. Природните особености позволяват съчетаването на различни видове туризъм, като културен, екологичен, селски, винен, спа, уелнес и т.н. В красивите курорти и ваканционни селища с целогодишно обслужване българските и чуждестранните гости имат възможността да изживеят приятни, и незабравими мигове почивайки си сред неповторимата българска природа.

Едновременно с отдиха, много от тях имат потребност да ползват Интернет за определена информация,музика, филми или за да контролират дистанционно своя бизнес. Информацията е един от най-ценните ресурси в нашето съвремие и нейното наличие има решаващи конкурентни предимства. Именно в този аспект е насочена предлаганата от WiMAX WORLD услуга и съпътстващите я продукти - да даде достъпа и свободата да бъдете информирани по всяко време и на всяко място.

Мобилната интегрирана услуга – интернет, глас, видео и софтуер, която предлагаме, е едно ново ниво в обслужването и е предоставена от първия национален телеком в Европа, базиран на мобилна WiMAX технология в лицензионен честотен спектър 3.5 GHz - Max Telecom.

WiMAX в качеството си на една напълно нова технология, която е в основата на 4G мобилните технологии, предоставящи интернет на отдалечени разстояния, позволява изграждането на високоскоростна и надеждна връзка. Тази безжична технология е стандарт за ултра бърз мобилен пренос на глас и данни, позволяваща високо-скоростна свързаност, със способност да понася по-голямо натоварване от потребителите на отдалечени разстояния.

WiMAX мрежата представлява подаване на безжичен сигнал по въздуха от една точка (базова станция) до множество точки (крайни абонатни устройства).

Населени места с изградено покритие

Населени места с предстоящо покритие

Уаймакс Уърлд в ролята си на лидер на пазара за безжичен интернет, има удоволствието да предлага следните продукти:

- Новият 4G USB интернет модем работещ със скорост до 4 Мбит/с и с неограничен месечен трафик, е първият в Европа WiMAX USB модем съвместим с компютри Apple. Поддържа операционни системи:

. Mac OS X 10.5 32, Mac OS X 10.6 32&64bit

. Windows XP, Vista 32&64bit, Windows 7 32&64bit.

- Когато мобилният Wi-Fi рутер с вградена батерия, осигуряващ връзка за до 10 Wi-Fi поддържащи устройства и позволяващ до 3 часа непрекъсната работа без захранване, бъде окомплектован с USB интернет модем, получаваме първото интегрирано WiMAX/Wi-Fi мобилно решение на Европейския пазар. По този начин можем да ползваме високо ефективен Wi-Fi достъп в публичния транспорт, такситата, полицията, бързата помощ и др. с неограничен месечен трафик и скорост на достъп до 4 Mbit/s.

- Интегрираният WiMAX/Wi-Fi рутър с 4 етернет порта за мрежови устройства и Wi-Fi покрите ни предлага до 2 телефонни линии с възможност за включване и на факс.

- Безжичният DSL със скорости на достъп до 2 Мбит/с и неограничено месечно потребление е с възможност за преносимост навсякъде в WiMAX покритието на оператора.

- Предплатени и на абонамент VoIP услуги, със свободни разговори в мрежата на оператора, базирани на високо качествената VoIP технология, с гласово обслужване чрез традиционен телефон или чрез софтуерно решение.

- Собствен префикс 0999 от националния номерационен план, със свободни разговори между клиентите на 0999 мрежата

- VoIP софтуерния телефон с национален номер 0999 дава възможност да провеждате евтини входящи и изходящи разговори, независимо в коя точка на света се намирате. Клиентите имат възможност да го изтеглят безплатно от Интернет и да го инсталират на PC.

- С безплатното TV приложение към Вашия абонамент за безжичен Интернет достъп от Уаймакс Уърлд, Вие можете да гледате и слушате онлайн повече от 50 телевизионни и радио програми, по всяко време и на всяко място от страницата на оператора.

- Лесно и удобно, без големи инвестиции в хардуеърно оборудване, ние можем да предложим ваучер система и гъвкави бизнес модули предлагащи Wi-Fi достъп за хотели и хотелски комплекси в платен/безплатен вариант към клиента, и по време на вашите събития…

- Уаймакс Уърлд предлага специфични решения за видео наблюдение на своите клиенти, даващи възможност за наблюдение и контролиране на обекти с висококачествена връзка. Услугата включва запис (в случай на събитие), преглед на записите, създаване на архив и дистанционен достъп.

Повече: в Полезна информацияКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.