Начало  |  Въпроси  |  Контакти   Български  |  English  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  Chinese   |  España   
Начало
БХРА
устав
членство
състав на УС и КС
етичен кодекс
преференции за членовете на БХРА
регионални структури
годишни награди
Членове на БХРА
Асоциирани членове
Партньори
Туристически борси
Полезна информация
Нормативни документи касаещи туризма
Предстоящи събития
Промоции
Решения на УС на БХРА
Пресата за нас
Полезни връзки
Архив
Кандидатствай за работа в туризма
кандидати за работа
свободни работни места
Контакти

| Членство |

 
 
12.04.2010

За първи път у нас „Голямо Сватбено Шоу” („Grand Wedding Show”) в Гранд Хотел София

По време на специален тур бъдещите младоженци се разходиха из ресторантите и залите на Гранд Хотел София, дегустираха избрани специалитети и се консултираха с екипа готвачи на хотела за менюто за техния сватбен ден.


На 10 април 2010 г. в Гранд Хотел София се проведе първото по рода си „Голямо Сватбено Шоу” („Grand Wedding Show”). Актуални предложения за декорация и сватбени менюта бяха представени от екипа на хотела, където през последните години повече от 225 влюбени двойки са отпразнували своя сватбен ден. Акцентът беше поставен върху сватбените торти, украсени с ръчно изработени фигури от захарно тесто, студен порцелан или специални декорации по индивидуален проект, както и най-актуалните вкусове за сватбени торти, представени от карвинг-шеф Юри Димо и екипа сладкари на Гранд Хотел София.

Голямо Сватбено Шоу

По време на специален тур бъдещите младоженци се разходиха из ресторантите и залите на Гранд Хотел София, дегустираха избрани специалитети и се консултираха с екипа готвачи на хотела за менюто за техния сватбен ден.

Хотелът, член на БХРА, представи възможностите за организиране на сватбени тържества в своите зали и ресторанти, а в летните дни и градината на хотела, където може да бъде организирана стилна сватба под открито небе в самия център на града. На място в хотела може да бъде направена и сватбената церемония или т.нар. изнесен ритуал.

По време на събитието бяха представени седем предложения за декорация и седем сватбени менюта на Гранд Хотел София. Актуални за тази година са сватбите с по-семпла декорация - с цветя в естествен вид, сякаш току-що откъснати и потопени в стъклени съдове в допълнение с елегантни елементи – листенца, камъчета, малки свещи.

Голямо Сватбено Шоу

Относно избора на сватбено меню, Гранд Хотел София предлага изискани празнични менюта, както и възможността за изготвяне на индивидуално меню от главния готвач на хотела. Сред представените ястия по време на събитието бяха: домашна шунка от телешко месо с горчичено-меден сос; панирано меко сирене Бонифац с филиран бадем и сос от малини; волован с коктейл от риби и скариди, запечен с кашкавал; свинско филе Фламенко, сервирано със задушен зелен фасул и бейби картофи с копър; пилешко филе с гъши дроб и Трюфел сос, сервирано с глазирани моркови и картофени рьощи със свежи подправки и масло и други.

Гранд Хотел София предлага за младоженците предварителна дегустация на менюто, украса на залата, организиране на всички допълнителни услуги - детски кът, професионален DJ, фото и видео заснемане, наем на луксозен автомобил и други. Към това се добавя специален подарък от хотела – настаняване на младоженците в апартамент в сватбената нощ и зареждане на стаята с бутилка шампанско и сватбена торта.

Голямо Сватбено Шоу

В сватбения форум „Grand Wedding Show”, организиран от сватбена агенция „Приказен ден” и Гранд Хотел София взеха участие фирми, предлагащи различни сватбени услуги. Бяха представени различни жанрове изпълнители, подходящи за гражданската церемония и тържеството в ресторанта. Формация „Нашенци” демонстрира традиционни български ритуали за сватба. В рамките на изложението беше предложен богат избор на цветари и декоратори, фото и видео услуги, гримьори, фризьори, услуги, предоставящи специални преживявания: гълъби, пеперуди, както и най-актуалната тенденция в пиротехническото шоу за сватби – музикална заря. Шоуто даде възможност на бъдещите младоженци сами да изберат най-доброто за тяхната сватба, да се вдъхновят с нови идеи и да получат специални условия от фирмите, предлагащи сватбени услуги.

Голямо Сватбено ШоуКаталог на всички регистрирани хотели по азбучен редКаталог на всички регистрирани ресторанти по азбучен ред
08.12.2018
БХРА връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2018 година
29.09.2018
БХРА обяви най-добрите готвачи и сладкари за 2018 г.
26.09.2018
"Най-добър готвач на БХРА 2018" с излъчване "на живо"
25.09.2018
Най-добър готвач на БХРА за 2018 г. на 26-ти и 27-ми септември във Варна
09.07.2018
Българска система за четене на лични карти и паспорти в съответствие с GDPR регламента
19.04.2018
БХРА и Министерство на туризма подписаха Споразумение за партньорство
още новини 

карта на България
От картата, можете да видите списък на представителите в избраният регион от страната.
Никаква част от авторските текстове, снимките и информациите не могат да бъдат използвани без задължителното позоваване на www.bhra-bg.org и без разрешението на авторите
BHRA©. Sofia, Bulgaria
All rights reserved 1993 - 2011

Начало
 | Въпроси | Контакти
Powered by 
IP Publishing Platform by FIL Ltd.